درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 53
بازدید دیروز : 140
بازدید هفته : 407
بازدید ماه : 404
بازدید کل : 2564
تعداد مطالب : 52
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید


فناوری اطلاعات
دوستان می توانند با استفاده از این مطالب به موضوع دلخواه خود دسترسی پیدا کنند.




قسمت دوم: کامپیوتر کوانتومی

● محاسبات کوانتومی

 هدف محاسبات کوانتومی یافتن روش هایی برای طراحی مجدد ادوات شناخته شده ی محاسبات ( مانند گیت ها و ترانزیستورها) به گونه ای است که بتوانند تحت اثرات کوانتومی ، که در محدوده ی ابعاد نانومتری و کوچکتر بروز می کنند کار کنند. ورود به دنیای محاسبات کوانتومی نیازمند دو پیش زمینه مهم است،نخست باید اصول اساسی و برخی تعابیر مهم مکانیک کوانتومی را به طور دقیق بررسی کرد سپس مفهوم اطلاعات در فیزیک نیز، چه به صورت کلاسیک و چه در معنای جدیدکوانتومی آن باید درک شود .

بنابراین محاسبات کوانتومی را به عنوان یک زمینه و روش جدید و بسیار کارآمد مطرح می کنند. هر سیستم محاسباتی دارای یک پایه اطلاعاتی است که نماینده ی کوچکترین میزان اطلاعات قابل نمایش ، چه پردازش شده و چه خام است.همان طورکه درقسمت قبل نیزگفتیم در محاسبات کلاسیک ، این واحد ساختاری را بیت می نامیم که گزیده واژه « عدد دو دویی » است زیرا می تواند تنها یکی از دو رقم مجاز صفر و یک را در خود نگه دارد به عبارت دیگر هر یک از ارقام یاد شده در محاسبات کلاسیک، کوچکترین میزان اطلاعات قابل نمایش محسوب می شوند.



ادامه مطلب ...


دو شنبه 25 / 6 / 1391برچسب:, :: 17:10 ::  نويسنده : مینا ظهوری

قسمت سوم: کامپیوتر کوانتومی 

 ● قدرت وتوانایی محاسبه کوانتومی

 تنها با یک کیوبیت،یک کامپیوتر کوانتومی می تواند از قبل کارهایی را انجام دهد که هیچ کامپیوتر کلاسیکی قادر به انجام آن نیست .یک اتم تنها رادردوحالت برهم نهی صفرویک در نظربگیرید.هرگاه ما آن راوادار به تابش فلوئورسانس نماییم درتلاش برای کشف وفهمیدن اینکه در چه ترازی به سرمی برد،درنیمی اززمان طی شده فوتونی رامنتشرخواهدکردکه نشان می دهد،اتم در حالت یک به سر میبرد و در بقیه زمان هیچ فوتونی منتشر نمی شود و کیوبیت در حالت صفر قرار دارد.این بدین معناست که این بیت ،یک بیت تصادفی است؛بدین ترتیب ما یک تولید کننده اعداد تصادفی را پدید آوردهایم،چیزی که با استفاده ازیک کامپیوتر کلاسیک نمی توان به آن دست یافت .درهر حال ،قدرت واقعی محاسبه کوانتومی بایک سیستم متشکل ازتعدادزیادی ازکیوبیت ها،میسرمی گردد وبه وقوع می پیوندد.در حالیکه در یک سیستم کلاسیک توان جستجوی سیستم بطور خطی با تعداد کامپیوترهای به کار رفته افزایش می یابد.

 ● چگونه یک کامپیوترکوانتومی کارمی کند؟



ادامه مطلب ...


دو شنبه 25 / 6 / 1391برچسب:, :: 16:58 ::  نويسنده : مینا ظهوری

 مشاغل مربوط به مهندسی فناوری اطلاعات

قسمت دوم:
اگر به دنبال یک شغل بی حاشیه، یکنواخت و ارام هستید که از صبح تا 8 شب بروید سر کار و روزهای تان بی دغدغه و راحت بگذرد و با همان مدرک و سواد قبلی بتوانید گلیم تان را 30 سال از اب بیرون بکشید، توصیه می شود یک ماژیک بردارید و دور IT یک خط قرمز بکشید!
اما اگر می خواهید به مشاغل هسته فناوری اطلاعات نزدیک شوید (یعنی از دانش، فکر و خلاقیت بیشتر استفاده کنید) باید از کارهای یکنواختی مثل کارمندی و حواشی ان بیشتر دوری کنید اصولا علم فناوری اطلاعات بر پایه خلاقیت بنا شده و نیروهای خلاق معمولا عادی رفتار نمی کنند.
گفتیم که مشاغل فناوری اطلاعات به 2 دسته تقسیم می شوند:
1.شغل های هسته فناوری اطلاعات، مانند دانشمندان و تحلیلگران و برنامه سازان
2. شغل های در ارتباط با فناوری اطلاعات، مانند مدیران پایگاه داده، تکنسین های برق و کابل کشی و مدیران شبکه .
موضوع شغل های فناوری اطلاعات نمی تواند یک بحث بی حاشیه باشد، چرا که اصل موضوع درباره حاشیه ای بودن برخی مسائل است. درباره شغل های گروه اول، در بالا ذکر شد. و در اینجا توضیحاتی درباره دسته دوم می دهیم.



ادامه مطلب ...


دو شنبه 25 / 6 / 1391برچسب:, :: 16:8 ::  نويسنده : مینا ظهوری

مشاغل مربوط به مهندسی فناوری اطلاعات

قسمت اول:
هر چند برخی این گونه گمان می کنند، اما دنیای فناوری اطلاعات بسیار فراتر از راه اندازی شبکه و کدنویسی است. البته متاسفانه در بسیاری از موارد افرادی که در یکی از بخش های اجرایی و عملیاتی فناوی اطلاعات ورزیده می شوند، تمام دنیای پیرامون را زیر چتر علم و عمل خود می بینند. نکته اینجاست که این دوستان فراموش می کنند ابزاری که کار کردن با ان را اموخته اند، محصول تولید علم و رویه اموزشی یک نهاد دیگر است.
متاسفانه برخی از تصمیم گیرندگان در این مورد نیز به دلیل کمبود اگاهی به دانش فناوری اطلاعات کمتر از کارهایی مثل راه اندازی شبکه و چند سرور اهمیت داده اند و این موجب شده تا جامعه به جایگاه واقعی خود در عرصه فناوری اطلاعات دست نیابد.
یک پرسش ساده
نیروی کار فناوری اطلاعات کیست؟ پیش از پاسخ به این پرسش یک مثال را در ذهن داشته باشید:
وقتی به بیمارستانی مراجعه می کنید بیشتر از هر کسی پرستار، بهیار و افراد بخش خدمات را می بینید، این در حالی است که تعداد پزشکان در بیمارستان از همه کمتر است. بیشتر کارهای اجرایی نیز توسط همین پرستارها، منشی ها و خدماتی ها انجام می شود. اما باید پرسید که ایا بدون پزشک امکان فعالیت ان همه نیروی اجرایی وجود دارد؟ و ایا یک پرستار همه کاره، ماهر و زحمتکش می تواند پزشک باشد؟ بی گمان پاسخ منفی است و می توان گفت بدون حضور پزشک، نگهبان بیمارستان هم سردرگم خواهد بود.
نقش کارهای اصلی فناوری اطلاعات و مشاغل جانبی ان می تواند کاملا از هم جدا باشد. از انجا که عدم اگاهی در مورد حقیقت فناوری اطلاعات موجب بروز برداشت های غلط و گاهی خطرناک برای حیات سازمان ها شده است، قصد داریم نگاهی هر چند گذرا به مشاغل و مراتب فناوری اطلاعات داشته باشیم.
منظور از شغل ITچیست؟


ادامه مطلب ...


دو شنبه 25 / 6 / 1391برچسب:, :: 16:4 ::  نويسنده : مینا ظهوری

توصیه های مهم امنیتی از جنجالی ترین هکر دنیا

توصیه های مهم امنیتی از جنجالی ترین هکر دنیاهکرها روز به روز به روش های پیچیده‌تری برای سرقت اطلاعات کاربران روی می آورند، ولی با رعایت برخی نکات ساده می‌توان آسیب پذیری سیستم های رایانه‌ای را به حداقل رساند.  

 

از آنجا که این توصیه ها به زبان ساده و توسط یک هکر موفق ارائه شده، می تواند راهگشای بسیاری از کاربران ساده و عادی باشد. این مطلب بر اساس مقاله شخصی آقای کوین میتنیک تهیه شده است.

وی از جمله هکرهایی است که خوانندگان ایرانی اخبار فناوری اطلاعات هم با نامش آشنا هستند و یکی از جنجالی ترین هکرهای دنیا محسوب می‌شود.

 وی که نام مستعار hacker poster boy را برای خودش انتخاب کرده بود، توسط وزارت دادگستری آمریکا به عنوان یکی از مهم‌ترین و تحت تعقیب ترین جنایتکاران رایانه ای تاریخ آمریکا معرفی شد. هک های او حتی موضوع دو فیلم سینمایی هم بوده است: Freedom Downtime و Takedown

 

 



ادامه مطلب ...


دو شنبه 25 / 6 / 1391برچسب:, :: 15:46 ::  نويسنده : مینا ظهوری

 گوشی موبایل جدید موتورولا بدون فریم و با نمایشگر کامل است.

بازهم تحول دیگه ای رو در دنیای موبایل شاهد خواهیم بود . اگه خاطرتون باشه یه دوره ای گوشی هایی که دوربین داشتند ته تکنولوژی به حساب میومدند . بعد از مدتی کوتاه گوشی هایی که بلوتوث داشتند گران تر بودند و طالب بیشتری داشتند . شاید تو اون دوره کسی فکر نمی کرد یه روزی آیفون ۴ اس با ویژگی سیری به بازار بیاد . به هر حال به نظر میرسه گوشی های بدون فریم نسل جدید گوشی ها و بهانه خوبی برای شرکت هاست تا به جنگ یکدیگر بروند . این قضیه از جایی مهم تره که این گوشی محصول موتورولاست که چندی قبل توسط گوگل خریداری شد .

 

گوشی جدید موتورولا بدون فریم

 



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 23 / 6 / 1391برچسب:, :: 1:58 ::  نويسنده : مینا ظهوری

نکته هایی در مورد ثبت دامنه

انتخاب نام دامنه براي وب‌سايت شرکت‌ تقريبا به اندازه انتخاب نام شرکت مهم است. در اين دنياي اشباع شده از تکنولوژي، احتمال اين که مردم از طرق آنلاين با تجارت و شرکت شما آشنا شوند، بيشتر و بيشتر مي‌شود. نکته‌اي که در اين مطلب به شما معرفي مي‌کنيم شما را در انتخاب يک نام مناسب براي دامنه‌ وب‌سايت‌تان راهنمايي مي‌کنند.
نکته هایی در مورد ثبت دامنه 


ادامه مطلب ...


پنج شنبه 23 / 6 / 1391برچسب:, :: 1:31 ::  نويسنده : مینا ظهوری

 رتبه بندی زبان های برنامه نویسی توسط تیوب (Tiobe)

فهرست جامعه ی برنامه نویسی تیوب تنها شاخص محبوبیت زبان های برنامه نویسی است نه چیز دیگری . این فهرست در هر ماه یکبار آپدیت می شود و رتبه بندی بر مبنای کار مهندسان ماهر سراسر جهان ، دوره های آموزشی برگزار شده و فروش زبان ها می باشد . و حتی موتور هایی جستجوگر نظیر گوگل ، یاهو ، آمازون و تالارهای یوتیوب و بایدو برای محاسبه ی رتبه بندی استفاده شده اند .

رتبه بندی زبان های برنامه نویسی توسط تیوب (Tiobe) 

 



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 23 / 6 / 1391برچسب:, :: 1:23 ::  نويسنده : مینا ظهوری

سیستم عامل بادا رشد بیشتری از ویندوز فون دارد

گوشی های نوکیا با سیستم عامل ویندوز فون

سیستم عاملی که شاید خیلی از ایرانی ها اسمش رو نشنیده باشند . سیستم عاملی که بیشتر روی گوشی های سامسونگ سری Wave دیده می شود . سیستم عامل بادا رو میگم . هم اکنون سهم این سیستم عامل در بازار گوشی های هوشمند برابر با سیستم عامل ویندوز فون شرکت مایکروسافت است . بادا و ویندوز فون هر دو دارای سهم ۲٫۷ درصدی از بازار هستند . بلک بری با سهم ۵٫۲ درصدی از این دو بالاتر قرار داره اما بلک بری به دلیل افزایش سهم بادا ( ۱٫۹ درصد )  و ویندوز فون ( ۱٫۶ درصد ) حدود ۶٫۵ درصد کاهش سهم پیدا کرده ( در مقایسه با همین موقع از سال ۲۰۱۱ )

 



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 23 / 6 / 1391برچسب:, :: 1:5 ::  نويسنده : مینا ظهوری

چگونه بلوتوث به وجود آمد؟

چگونه لوتوث به وجود آمد؟
بلوتوث برای نخستین بار در شرکت اریکسون در سال 1994طرح‌ریزی شد که بین تلفن‌های همراه و یک گوشی بی‌سیم یک ارتباط رادیویی برقرار می‌کرد.

مسلم عزتی - کارشناس مهندسی نرم‌افزار - در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: فن‌آوری بلوتوث برای تلفن‌های همراه، PDAها، رایانه‌ها، دستگاه‌های ضبط و پخش استریو، اتومبیل‌ها و لوازم خانگی استفاده می‌شود.

 



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 22 / 6 / 1391برچسب:, :: 23:59 ::  نويسنده : مینا ظهوری